Finally there!!
Blijf op de hoogte en volg Lidy
11 Januari 2014 | Dominicaanse Republiek, Guaraguao
Madeleim:
Trots op je, topper!! -
11 Januari 2014 - 16:30
Maud:
hee schat! Wat leuk dat we nu jouw avonturen kunnen volgen vanuit Nederland. Wat een heerlijk leven heb je daar... ik ben zoo jaloers op jou. Maar wacht maar tot ik ga reizen, mijn wraak zal zoet zijn!
Heel stiekem mis ik je toch al wel een beetje hoor, het is wel wat stiller in huis zonder jou.
Vele kusjes van je allerliefste zusje, melkfles!
xxxx -
11 Januari 2014 - 17:21
Meta:
Gelukkig ben je er! Ik ben heel benieuwd naar je verhalen. Geniet ervan Melkflessie maar jou kennende zal dat straks snel een andere naam worden. -
12 Januari 2014 - 07:44
We blijven je volgen!
Zometeen is die melkfles een blonde negerin ! -
12 Januari 2014 - 16:21
Caroline En Geert:
Geweldig dat je er bent !!! wij knepen hem toch wel ff met je mooie blonde haar en blauwe ogen tussen al die mafkezen... Geniet ervan meissie! -
12 Januari 2014 - 16:47
Shelly:
Topper! Heeel veel plezier en lekker genieten. Nu al jaloers als in je verhaal lees xxx -
12 Januari 2014 - 18:21
Natalie:
ooeeeh heerlijk lid!
lekker genieten daar en hou ons op de hoogte :D
dikke kus -
13 Januari 2014 - 17:44
Lidy:
Onze klein dochter lidy. Wat leuk om je bericht te ontvangen en te lezen.Oma heeft je bericht woord voor woord gespeld.We zijn dankbaar dat je veilig overbent, het was wel spannend allemaal.interessant om te lezen waar je allemaal mee bezig bent.DUS de venuzolanan vinden een blonde meid mooi ,ik ook hoor
kom straks maar niet met zo iemand thuis, nou ja we zien het wel.Geniet ervan, zien uit naar je volgende verhaal. Kus Oma en Opa -
13 Januari 2014 - 19:18
Irene:
Lid!
Wat een heerlijk verhaal. Ik ben jaloers op je!
Word maar snel bruin, misschien val je dan niet meer zo op haha!
Dikke kus! -
15 Januari 2014 - 21:45
Tobias:
Super Lid!
Echt een hele gave ervaring..
zet 'm op daar!
x -
18 Januari 2014 - 11:43
Ria:
Ha lieverd, dat zijn nog eens berichten! Buen momento! -
21 Januari 2014 - 20:31
Marieke:
He lief nichtje,
klinkt als daar-wil-ik-zijn, sjee, sjee een beach logde met Hangmatten, ik zou er 3 maanden in blijven liggen is there more to life? ...ik was je vergeten uit te zwaaien, lees bellen, je was al weg, maar ik denk aan je in die hangmat wij krijgen deze week sneeuw :)
xxxx
PS Wel alleen in die hangmat en niet teveel hanestaarten drinken...